pühapäev, 29. mai 2016

Rahvusvaheline eTwinning projekt "Singing Games" valiti 10 parima hulka

HITSA kutsus kõiki sellel õppeaastal, 2015/16,  eTwinningu projektides osalenud õpetajaid osalema traditsioonilisel eTwinningu projektivõistlusel. eTwinningu projekt on vähemalt kahe Euroopa riigi kooli või lasteaia veebipõhine koostööprojekt, mis on registreeritud portaalis http://www.etwinning.netProjektivõistlusele oma projekti esitamiseks tuli eTwinningu töölaua kaudu täita projekti kvaliteedimärgi taotlus. Meie lasteaia õppealajuhataja, Eve Saare, otsustas proovida ja esitas projekti  "Singing Games", mille eestvedaja ja koordinaator ta oli, projektivõistlusele. 
Selles projektis osales õpetajaid 9 erinevast Euroopa riigist kokku 14, kes oma lastega projekti edukaks tegid. Eestist osales Reeli Pirita Kose Lasteaiast, Liia Suur-Pae Lasteaiast ja Eve ise ka veel Aruküla Lasteaed Rukkilill Sinilille rühma lastega.
Projekti eesmärk oli tutvustada oma riigi ja rahva traditsioonilisi laulumänge video vahendusel ja õppida tundma ning mängima teiste riikide laulumänge. Ühte võõra maa õpitud laulumängu jagatakse taas video  vahendusel partneritega. Mängud lindistati videona ja jagati eTwinning portaalis.


Meil on hea meel teatada, et Eve esitatud projekt osutus valituks 10 parima projekti hulka. Meie laulumängude projekt sai kvaliteedimärgi.

Siit kõigile tutvumiseks üks video projektist: 


Kommentaare ei ole: