laupäev, 7. veebruar 2015

Pirita Kose lasteaia meeskond

Koolitusprogrammi Digiajastu haridusjuht esimese koolitus "Õppeprotsessi juhtimine digiajastul

5.-6. märtsil Tallinnas Viimsi konverentsikeskuses
29. mail lõpuseminar Tallinnas

Meie meeskond:

SELJE KUUSK, direktor.
Selje on Pirita Kose lasteaia direktor 28 aastat ning lasteaiale uue asupaiga otsimisel ning loomisel hingega asja juures olnud. Uues asukohas kujundas ta seda kogu oma personaliga. Lasteaed asub kahes väikses eramajas, mida on renoveeritud ja mille õueala on vaid oma jõududega kujundatud. Praeguses asupaigas asub lasteaed alates 1997.a detsembrist.

EVE SAARE, õppealajuhataja/haridustehnoloog.
Eve töötab lasteaias kolmandat õppeaastat. Tänu lasteaia tehnilise pargi kaasajastamisele 2013. a augustis, on ta saanud viia lasteaia õppe- ja kasvatustöö kavandamise tehnoloogiapõhiseks. Suurim rõõm selles protsessis on olnud olla toeks õpetajatele. Eve on loonud esialgse süsteemi ühistöödokumentides, viinud tagasisideküsitlused lastevanematele veebipõhiseks ja kooliatnud õpetajaid nii kogu meeskonna sisekoolitustel kui ka individuaalselt. Eve on HITSA Innovatsioonikeskuse lasteaiaõpetajate koolitaja alates 2010.a ja osaleb ka koolituste uuendusmeeskonnas. Ise on loonud veebipõhiseid õppematerjale ja osalenud konkurssidel.

ESTER JÕESAAR, õpetaja.
Ester on töötanud Pirita Kose lasteaias 16 aastat. Praegu õpetab ta 6-7a lapsi Sipsikute rühmas. Ester on arvutiga sinasõber ja kasutab arvutit vahest ka õppetöös. Selle õppeaasta sügisel viis Ester lastega läbi matka, mille teekonna jäädvustas nutitelefoni äppiga Endomondo. Salvestunud teekonda kaardil kasutas ta laste loovtöö tegemiseks.
Koostöös pandi kokku esitlus õppekäigust ja laste loovtöödest ning koostati e-raamat. Seda näete siit.

Kommentaare ei ole: